Torbjørn Andersen tiltrer stillingen som daglig leder i Ski Håndball. Fra barnsben av har håndballen vært hans hovedinteresse. Først som spiller, siden som trener og sportssjef. Nå tar han steget opp og blir daglig leder i Ski Håndball. Han blir å se i hallen fra 1. mai!

- Jeg gleder meg ekstremt og er supermotivert for oppgaven!

Torbjørn Andersen, nyutnevnt daglig leder i Ski IL Håndball

Torbjørn har en veldig spennende bakgrunn. Han er utdannet pedagog og har hatt mesteparten av sin arbeidsdag som avdelingsleder i barnehage. Ved siden av har han hatt en rekke verv og posisjoner i håndballen. I skrivende stund er han som sportssjef i Follo HK ansvarlig for spillerlogistikk og trenerapparat. Samtidig er han pappatrener for 7-åringene i Vestby.

Torbjørn er strålende fornøyd med å få muligheten til å lede Ski Håndball i årene som kommer. - Jeg gleder meg ekstremt og er supermotivert for oppgaven! Målet er at vi sammen skal legge til rette for mestring og skape masse håndballglede, smiler den nye sjefen.

Marius Mæle, styreleder i Ski IL Håndball, gleder seg stort over ansettelsen. – Det har vært inspirerende å bli kjent med Torbjørn. Han strutter av energi og pågangsmot, har solid kjennskap til håndball på alle nivåer og gis de beste skussmål fra dem som har jobbet tett med ham tidligere. Vi ser virkelig fram til å videreutvikle klubben med Torbjørn i førersetet, avslutter Marius.