Ny i klubben

Lyst til å begynne å spille håndball? Du er hjertelig velkommen! Vi tar mål av oss å drive en breddeklubb i toppklasse. Det betyr at vi ønsker at flest mulig er med lengst mulig. Og så jobber vi målbevisst for å gi hver enkelt så gode utviklingsmuligheter som mulig - sportslig, sosialt og mentalt.

Lagsmiljøet

I lagsmiljøet har du din grunnleggende tilhørighet i klubben. Trenerteamet og foreldrekontakten er de nærmeste og viktigste ressursene. De vil og kan hjelpe deg den første tiden i klubben. Slik at du kommer godt i gang og blir vel integrert.

Hva trenger du for å komme i gang?

Håndball krever ikke så mye. Med riktig håndball og et par hallsko, kommer du langt. Du får shorts og drakt av klubben. Og i nettbutikken her på skihandball.no, kan du bestille det du ellers ønsker fra klubbkolleksjonen.

Hva trenger vi?

Vi trenger navn, fødselsdato, bostedsadresse, navn, epost og telefon til foresatte. Fyll ut skjema på Spond for å melde deg inn i klubben:

Medlemskontingent og treningsavgift

Ved innmelding vil du bli fakturert medlemsavgift på 200 kroner. En gang i året vil du motta treningsavgiften. Den varierer med alder og aktivitetsnivå.

Informasjon

Klubben har tre kanaler for kommunikasjon. Den primære kanalen er Spond. Du kan laste ned Spond-appen i App Store og Google Play. Her får du varsler om treninger, kamper, dugnader og annen aktuell informasjon fra lagsmiljøet ditt. I tillegg vil du motta medlemskontingent og treningsavgift fra klubben der.

Den sekundære kanalen, er nettsidene - med tilhørende nyhetsbrev. Du blir automatisk lagt til nyhetsbrevet som klubben sender til alle medlemmer og medlemmers foresatte. Det er en veldig fin måte å følge med på hva som skjer i klubben. Du kan selvfølgelig melde deg av dersom du ikke ønsker å motta disse nyhetsbrevene.

Vi er også på Facebook. Denne kanalen har to formål: Forsterke viktig informasjon fra klubben og skape inspirasjon rundt alle våre aktiviteter.