Ski IL Håndball

Klubben vår

Ski Håndball er en arena for trygghet og samhold, jubel og glede, mestring og begeistring. Hos oss skal barna og ungdommene få med seg verdier, ferdigheter og vennskap som kan vare livet ut.

Visjonen

Ski IL Håndball er en bredde- og utviklingsklubb med solide ambisjoner. Sportslig som sosialt. Vi strekker oss stadig etter å være Norges beste breddeklubb - der vi beholder flest mulig, lengst mulig.

Mottoet

Vi driver lagidrett. På og utenfor banen. Alle har vi vår plass i klubben – og alle har vi viktige oppgaver å løse. Enten det er å banke inn et skudd på banen, gjøre kloke disposisjoner på benken, heie på tribunen, steke vafler i kiosken, være speaker på Loppetassen, følge opp økonomien i styret eller skrive protokoll fra årsmøtet. Det er en formidabel håndballfamilie vi får være del av, og mottoet vårt tåler en liten omskrivning: Det er moro med (og uten) ball mot nye mål!

Verdiene

Hårete mål krever solide verdier, planer for utvikling og bunnsolid drift. Det krever også et verdisett for atferd, samhandling og kommunikasjon. Våre tanker om alt dette finner du på sidene våre. Men først og sist står verdiene våre. For de skal kjennetegne oss i ett og alt: Respekt, innsats, samhold og smil.