Adrian Ark Saastad blir ny lagkaptein i Ski Håndball

Det er med stor glede og en solid porsjon stolthet vi nå kan annonsere at Adrian Ark Saastad blir ny daglig leder i Ski IL Håndball. Adrian kommer fra stillingen som daglig leder i Follo HK Damer og vil tiltre stillingen 1. desember.

Adrian er Ski-gutt inn til margen. Han vokste opp et steinkast fra hallen og har vært fast inventar her fra han var sju år! Han har solid håndballfaglig kompetanse, og han kjenner klubbdrift fra innsiden. Adrian har hatt mange ulike roller i Ski IL Håndball; som spiller, trener, trenerutvikler og sportskoordinator. Slik sett kjenner han klubben godt - og representerer i kraft av sin sterke kompetanse en spennende fornyelse.

Adrian er selv strålende fornøyd med å bli tilbudt stillingen – i hard konkurranse med flere svært kompetente søkere – og han gir følgende kommentar til «hva han føler nå»: - For en mulighet jeg har fått! Som 7-åring overbeviste min mor meg til å begynne med håndball i Ski IL Håndball, og med Skihallen kun et steinkast unna barndomshjemmet tilbragte jeg store deler av hverdagen min i hallen, uansett om det var trening eller ei. Å endelig komme tilbake til barndomsklubben, etter diverse andre roller i klubben og kunne få bidra til å løfte klubben til nye høyder er stort og veldig spennende. Jeg ser virkelig frem til å begynne arbeidet med så mange flotte mennesker, i arbeidet med å utvikle det som skal være Norges beste bredde- og utviklingsklubb.

Marius Mæle, styreleder i Ski IL Håndball, gleder seg over ansettelsen. - Adrian har gjort et svært godt inntrykk på oss som har jobbet med rekrutteringen. Rolig, reflektert og med et enormt hjerte og engasjement for håndballen. Vi gleder oss stort til å bygge klubben videre sammen med Adrian.