Bli med-fondet

Ski IL Håndball er utrolig glade, og stolte over at vi i samarbeid med McDonalds etablerer Bli med-fondet! Bli med-fondet skal legge til rette før økt aktivitet, inkludering og et sterkere fellesskap i Ski IL Håndball, et utrolig viktig verktøy for å styrke klubben vår. Fondet skal sikre at alle barn og ungdommer, uavhengig av økonomiske forutsetninger skal få oppleve herlige håndballopplevelser i fellesskap med lagkamerater og lagvenninner i våre herlige klubbfarger.

Det overordnede formålet med Bli med-fondet er:
-Å bidra til å dekke treningsavgifter og kontingenter for familier som ikke har økonomi til dette
- Bidra til at barn og ungdom får muligheten til å delta i fellesopplevelser som skaper gode minner sammen med lagkamerater
- Bidra til økt inkludering og et sterkere fellesskap
- Bidra til økt klubbaktivitet for fellesskapets beste

Du kan søke på vegne av deg selv, dine barn eller andre.
All kontakt og informasjon vil behandles konfidensielt og med full diskresjon. Søknad sendes daglig leder på e-post dagligleder@skihandball.no, med informasjon om hvem du er, hva du trenger hjelp til og hvem du søker for. Hvis du synes det er vanskelig å ta kontakt med daglig leder, er alle trenere og og teamadministratorer informert om denne
ordningen. Det betyr at du kan prate med en du føler deg trygg på, som kan ta dialogen videre med klubbens administrasjon.

Ski IL Håndball skal være en klubb for alle, og ønsker du å være med på å bidra med å legge til rette for aktivitet for alle i Ski IL Håndball kan du også være med på å støtte Bli med-fondet!

Les mer om hvordan DU eller ditt firma kan være med på å støtte Bli med-fondet ved å trykke her!

Bli med-fondet